ISO 9001:2015 sertifikaatti saatu
 

Audit suoritettiin 25.-26.8.2016 maturiteettitasolla 4. Auditoijana toimi DNV.GL  Auditoinnin painopistealana oli muutos- ja strateginen johtaminen. Toiminta todettiin täydennyksin (lainmukaisuus, viestintäohje, sidosryhmät, laillisuus) toimivaksi ja projektihallinnan osalta hyväksi. Monien muutosten ja muuton vuoksi laaturutiinit olivat päässeet hieman horjumaan resurssiniukkuuden vuoksi. Hyvä perusta edelleen kehittämiselle on kuitenkin luotu ja tästä on hyvä edetä uutta revisiota ja entistä parempaa asiakasymmärrystä kohti.Auditointi perustui päivttämättömään käsikirjaan:

Toimintakäsikirjan tekstin ja rakenteen uudistuksessa oli ennakoitu uusi standardi 9001:2015 ennakkotietojen mukaan, mutta sertifiointi jouduttiin suorittamaan vielä sovitun eli nyt jo vanhenevan standardin mukaan.

Näistä lähtökohdista ja hyväksi havaitusta uudistuksestamme ja erinomaisesta tiimityöstä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita ja asiakkuuksia ja huippuosaamisen vakiinnuttamista. Vaatimustasoa tullaan korottamaan entisestään. Osaaminen ei tule tyhjästä, vaan taidon, pitkäjänteisyyden ja harjoituksen myötä.

Taattua laatua ja rehtiä kumppanuutta vaalimme jatkossakin, allianssivalmius on.
Tähtäämme vuoden sisällä laatupalkintotasoiseen toimintajärjestelmään painottaen            proaktiivista projektijohtamista ja energianhallintajärjestelmiä.
 

Sertifikaatti 
ISO 9001:2008 (2015)

Suomeksi  >> pdf
In English >> pdf
по-русски  >> pdf

 

Sertifioidun toimintajärjestelmän vaatimuksiin ISO-standardin mukaisesti kuuluu jatkuvan parantamisen periaate. Tiukentuvat energiamääräykset ovat tuoneet ja tuova tulevaisuuden haasteeksi ISO 15001 energianhallintajärjestelmät. Energia-asiantuntijamme ovat käytettävissä laatiessanne tämän uuden standardin mukaista laatujärjestelmää tai muissa ongelmissa tai ratkaisutarpeissa.
>> Laatupäällikön tehtäväkenttä runomatriisina. 

 

Vahvacon Oy
Imalankatu 2 C, 00240 Helsinki Finland
Puh. +358 10 277 4040
www.vahvacon.fi